Erbjudande Privat

Klara Stegen Framåt

Hållbara nycklar för kunskap, bearbetning & nyorientering.

Omtanke   Omställning   Omstart


" Alla människor som vandrar på denna jord har nytta av att lära sig bearbetning. Förr eller senare behöver vi alla ta oss igenom de utmaningar, kriser, förluster, konflikter eller andra händelser som livet bjuder på.

Det är inte en fråga om om,

utan när.

Bearbetningsverktyget passar verkligen för allt! "Deltagare i kursen "Bearbetning & Sinnesro"

"  Inre arbete ger yttre resultat. Både för dig själv och dem runt omkring. Jag ger dig kunskap, trygghet och förståelse kring förändring, förlust och sorg. Jag lär dig att släppa taget om det som "skaver" och se möjligheter. Allt för att du ska få mer energi och klara stegen framåt utan att fastna. "


Mio Rubin

Utbildare, Ledare, ICF-coach, Certifierad handledare, Mentor

 Dags för mer glädje och ny energi?

- Ditt resultat och dina möjligheter är mitt fokus.Varmt välkommen att höra av dig, jag stöttar dig gärna!

Vissa steg kräver stöd.

Källa: Arbetsmiljöverket

ERBJUDANDE TILL DIG

 

 

 

Coaching

 Ta dig till framtiden och tillbaka. Vinn på att arbeta i framtiden för att stötta i nutiden.

 

Vart vill du gå och varför vill du dit? Ta ut riktning , sätta egna mål, sätta privata mål, ta en risk, flytta, planera en förändring, ta nya steg framåt mot något nytt. Oavsett anledning kan stegen framåt ibland kännas övermäktiga, därför är jag ditt personliga stöd och redskap i processen att hitta nya infallsvinklar och lösningar på de utmaningar, tankar och rena problem som du upplever. Med kraftfulla frågor och kärnkompetenser enligt International Coach Federations (ICFs) krav och etiska riktlinjer skapar jag en trygg och kreativ miljö där du och dina förutsättningar att uppnå önskad förflyttning och önskat resultat, är viktigast.

 

Som utbildad ICF-coach fokuserar jag på nuet och framtiden och synliggör de möjligheter du har för att klara stegen framåt. Upplägget kan variera beroende på just ditt unika behov.

 

Pröva gärna: Tio års resan: Vem vill du vara om 10 år och varför?

Ett coachupplägg där du fysiskt kliver in i din egen framtid och drömmer, tittar och planerar för hur det kan vara där.

Skapa din egen framtid och hur du helst vill ha det där.

 

 • sätta upp egna mål och skapa långsiktiga mål
 • hitta lösningar och passera hinder
 • upplev egen styrka och personlig utveckling
 • förflyttning från nuvarande läge till önskat läge
 • skapa egen handlingsplan och goda förutsättningar för ökad hälsa

 

För dig som privatperson kostar ett coachingmöte 1 295 kr per timme. Vi ses vanligtvis 6, 8 eller 12 gånger beroende på vad du önskar uppnå.

"10-årsresan" är oftast mellan 3-6 gånger, beroende på ditt behov och vilket resultat du förväntar dig.

 

Varmt välkommen att höra av dig för ett första möte!   

 

 

 

Kursen Bearbetning & Sinnesro

Konkret, enkel och effektfull kunskap i hur du kan genomföra en egen bearbetning på alla typer av förluster och förändringar under livets gång. Tiden läker inga sår, det är vad du gör med tiden som räknas.

 

" Efter att ha gått kursen i sorgbearbetning inser jag att det är grunden till all form av relationshantering. Det har fått mig att tänka o förhålla mig på ett helt nytt sätt, både till mig själv och andra. Det fungerar på vilken trasig, knasig eller påfrestande relation som helst. Död eller levande spelar ingen roll! "


Tidigare kursdeltagare


Du är bättre rustad på att hantera framgångar, glädje och lust än motgångar, sorg och förlust.

Samtidigt som du lär dig mycket om hur du skaffar dig saker som bostad, familj, arbete, hälsa, vänner, intressen, så lär du dig förvånansvärt lite om vad du kan göra när du förlorar något eller allt. I den här kursen lär jag dig konkret hur du kan göra för att få sinnesro, samtidigt så rustar jag dig före, under eller efter alla typer av förändringar eller förluster. Passar dig som vill lära dig att öka vardagsglädjen och klara motgångar på egen hand i framtiden.


Livet är förändring. Från den stund du föds förändras allting i ditt liv; fysiskt, psykiskt och socialt. Långt ifrån alla, men många förändringar är tätt sammankopplade med förlustreaktioner och ren sorg. Det är lätt att fastna, älta eller börja må riktigt dåligt och isolera sig. Därför är denna kurs nyttig för alla som vill må bra, få verktyg och öka sin vardagsglädje! Eller för dig som är intresserade av personlig utveckling och effektfulla och lättanvända metoder kan ge dig mer energi och kraft att klara stegen framåt. Kursen möjliggör ökad öppenhet och ökad sinnesro i vardagen.

 

Vi är mästare på att dölja vårt innersta och vår sorg inför andra. Bli trygg och mer närvarande, lär dig mer om normala sorgreaktioner, få nya perspektiv samt pröva på hur hållbar bearbetning kan se ut i praktiken. Jag ger dig värdefull kunskap och livslånga verktyg för egen bearbetning helt på egen hand i framtiden. Agera för att kunna sluta älta och på riktigt släppa taget om smärtsamma minnen och erfarenheter. Kursen gör att du kan tömma ryggsäcken och ditt känslomässiga bagage precis när du behöver det.

 

Boka gärna: En kurs på 8 gånger i Bearbetning & Sinnesro

Lär dig att släppa taget och gå vidare utan tankar som tynger, samtidigt som du får pröva på en egen bearbetning med mig som tryggt stöd. Användbar vid alla typer av förändringsprocesser. Datum meddelas efter förfrågan.

 

 • individuell bearbetning eller i grupp - UTAN medverkan från ev. motpart
 • pedagogisk och väl beprövad handlingsmetod
 • unika övningar i trygg och säker miljö
 • livslånga och effektfulla verktyg
 • EJ terapi, inget ältande, egen bearbetning med hållbar effekt
 • släpp taget om det som tynger eller smärtar och gå vidare
 • sinnesro när du som bäst behöver den - inte bara när den eventuellt en dag ska infinna sig

 

För dig som privatperson är kursavgiften 5 900 kronor för 8 gånger á ca 45-90 minuter, totalt ca 10 timmar. Vi ses 1 - 2 gånger / vecka.

Kursen kostar mycket mindre per timme än t.ex. coaching och råd/stöd/samtalskonsultation. Väldigt prisvärd och det är möjligt att delbetala enligt överenskommelse om du önskar.  Kom och ta med dig en vän och rusta er båda i att lättare klara av livets olika förändringar!

 

Varmt välkommen att boka en kurs!

 

Var proaktiv och boka gärna en kurs eller en utbildning FÖRE problem uppstår

 

 

 

Samtal, Motivation, Stöd Utbildning

Riktning och kunskap för de fortsätta stegen framåt

 

I vardagen kommer ofta krav, förväntningar och drömmar från många olika håll. Familjen, vännerna, dig själv, arbetet, sociala medier osv. Ibland är det lätt att ta stegen framåt, ibland krävs det råd och stöd att sortera bland alla tankar, planer och intryck. Ibland är svackorna ett faktum; kanske fick du inte drömjobbet? Kanske blev du sviken av någon som du litade på? Kanske behöver du lyfta bort det som tynger lite extra i ryggsäcken? Att hushålla med din egen kraft för att orka i längden är något som de flesta av oss får arbeta med och som ofta kräver metod, reflektion och många gånger en konkret handlingsplan. Det är min uppgift att bidra till detta arbete!

 

Jag stöttar dig som behöver råd, stöd, eller ett samtalande bollplank när du önskar få till önskad förändring för ett mer lustfyllt, motiverat och balanserat liv. Kanske har du nått en punkt där dina egna resurser inte räcker till och du behöver komma vidare i dina tankar och steg framåt. Jag synliggör vi vikten av att inte bara köra på, utan att faktiskt stanna upp och inte glömma bort sig själv. Jag fokuserar på möjligheter som finns, fastän det kanske inte alls känns så. Jag lyssnar, jag utbildar och jag visar dig att förändringar är en naturlig del av livet. Utan rätt stöd och handledning är det dock lätt att fastna och tappa energi och det kan ofta skapa problem i vardagen. Problem som jag stöttar dig i att lösa och samtidigt förebygga för framtiden.

 

 

 • stöttande och motiverande samtal, EJ terapi
 • enkla övningar, verktyg och övriga tips för en mer balanserad vardag
 • hitta lösningar i ett kreativt och nära samarbete
 • inspiration att bibehålla energi och lust även före, under och efter olika förändringsprocesser
 • omtanke, omsorg, omstart

 

För dig som privatperson kostar enstaka träffar 750 kronor för 1 timme. Bokar du ett paket om 5 tillfällen är kostnaden 675 kronor per timme (motsvarar 10% rabatt). Bokar du ett paket om 10 tillfällen är kostnaden 600 kronor i timmen (motsvarar 20% rabatt).

 

Varmt välkommen att höra av dig för ett första möte!

Vissa steg kräver stöd